keputusan spM ,,

~ ALAHAI DAH LAMA SANGAT TAK TAIPING KAT WALL BLOG AQ NEYY,,,
APEW DAH JD,,BLOG CKUNK DAH BNYAK BERUBAH,,,NAMPAK PELIK,,,

aq buzy,,penat keje sebab tu dah lame sangat ta update blog,,,alahai klo aq update pon bkn ad orang nak bace pon,,
uurmm nak citer saat2 bahagia,,21 hari bulan 3,,aq gempak kat semua ahli keluarge aq ngn result spm yg amat membangga kan,,
cbe lah tanye,,aq dpat bape A,,hehehe
 6A 1B 2C ,,hahahaha
gempak tak,,?? aq pon tak caye mcm mane aq bleyy dpat result yg sebaik tu,,tak jangka pon,,ape result aq,,ye lah,,aq bkn salah sorg pelajar cemerlang kat skola,,nak dpt 2A pon naek sempot,,,
bile balik uma,,alahaiii,,tngok ibu ngn abg aq terharu ngn result aq,,uurmmm,,aq feel apew ag,,tersentuh lah,,

tak tau nal citer apew ag,,pasal result aq,,sudah semesti nye,,bangga !
 balik sekolah teros lpk ngn mmbr2,huhahuha,,tapi sempat jmpe cikgu2 kesayangan aq,,
 jasa cikgu2 tak terbalas,,,,terima kasih cikgu,,,